BLOGGERIANS

Tuesday, July 5, 2011

awak semua dah boleh panggil saya puan Liyana, sekian terima kasih. hihi

Nah! 1 gambar dulu


Alhamdulillah... sekali lafaz... dah bergelar isteri kepada Mohd Adzreel Redza bin Borhan.. :)
Walaupun macam2 dugaan datang, jodoh kami masih kuat...


Banyak benda nak diceritakan... banyak yang kurang.. banyak yang tak puas hati.. tapi adatla kan.. mana ada benda yang sempurna.. walau apa pun.. kami dah selamat.. terima kasih pada semua yang membantu baik dari segi kewangan, masa & tenaga.. tak terbalas rasanya.. (tetiba ayat macam skema)


Lepas ni entri adalah banyak cerita pasal wedding je... kabel kamera tak bawak la pulak.. gambar ni cilok kat FB je.. hihi


Oh hari ni dah start kerja.. cepat betul masa berlalu.. :(

11 comments:

Cik Shiqa said...

wahh tahniah buat Yana! cantik n berseri2..

RedLife2Love said...

congrates dear!! sorry cant make it to ur weds day.. huhu ;(

ze@L z@R@ said...

tahniah yer puan liyana welkem 2 da club...kita juz nk share 1 phase yg pnh diucapkan olh kwn kita ms kawen dl "sebelum kawen kita hadapi 1 mslh tp bl dh kawen kita akn hadapi 1001 mslh" juz kena kuatkan iman & tabah hadapi sume mslh2 itu insyaallah rmtga kita akn bahagia dunia akhirat...

YanaMIB said...

santekk! tahniah babe! smoga jodoh berkekalan hingga ke syurga! amin~

.hasina. said...

selamat pengantin baru kak yana & pasangan ! :) muah!

Mimy Hamid said...

hai welcome back puan liyana...wow gorgeous nya mekap...malatop

nuciaziakact said...

cik puan liyana.. geng rempit ku kembali.. yeay.. takde la sedih den rempit solo... abg hon rindu awak..

Lulu Caldina said...

tahniah Puan Liyana ;)

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

yana cantikkkk

FaAz AwAnZ said...

Tahniah Puan Liyana.Semoga Allah merahmati kamu dan pasangan amin....

Finaz Jaafar said...

puan liyana,,tahniah yerr!!!!
da lama tak jenguk blog sis..
mmg da lme nk tgk gmbo kawen akk..heee~

eh kalo nk kupon MCD mai le blog kte eyh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...