BLOGGERIANS

Thursday, July 14, 2011

outdoor kate nye.. lalala

Disebabkan kamera OP bidan terjun yang kehabisan bateri tuh, makanya outdoor kami adalah keesokan harinya (Ahad). Tau tak waktu ni adalah pukul 1 pm onwards, matahari tegak atas kepala. Adalah sangat panas. Aku bukan la takut panas, cuma nya kulit aku tak berapa tahan dok lama2 bawah matahari, perit. Tapi ikutkan jela, dah ada orang nak amik kan gambar ni.


Encik husband cadangkan buat tema melayu klasik, konon2 nak p amik gambar kat tengah sawah, tapi tak ada pulak sawah yang hijau. Kaler coklat je semua. Dah kena tuai agak eh (betul ke aku sebut ni).


Tema melayu klasik.. ermm.. menarik2... otw nak ke teratak zaaba, singgah ke rumah nenek asben nak amik baju opah2 tu.. hihi


Then, balik rumah aku jap sebab nak pinjam topi kebun abah, cangkul abah. Abah pandang macam pelik je kat kitorang, dah macam zaman dahulukala. hahaha


Adik ipar ku yang perempuan tu jadi tukang mekap kan aku. Adeh. Tak payah mekap la dik, p sawah je pun.. tapi tadah je muka ni ha... hehe.. dan dia jugak jadi choreographer kitorang. posing camni, posing camtu.. adeh.. aku ni dah la kaku je, segan betul ramai sepupu2 sebelah asben yang ikut jadi krew... hehe





tak boleh amik gambar kat dalam ye... sekian terima kasih~



Disebabkan nak jugak bergambar kat sawah, terusla kami ke sawah kuala kepis tu. Dulu pernah pergi survey2 dengan tunang, tengah menghijau masa tu memang cantik la.. tup2 time kawen dah kuning lak sawah eh.. hehehe






Ok... dah la tu.. moh balik..

13 comments:

YanaMIB said...

woo sgt style lah dressing melayu klasik tu.. ai loike! ^_^

.hasina. said...

sweet je. kreatif jgk buat gmbr mcm ni..

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

ala..jelesnye,...sweet sgt

LittleSunshine said...

nice theme..luv it..

RedLife2Love said...

comel gile weh tema korang.. aku suka.. ;)

Diana @ bilakukatacinta said...

ala suke lah..,..nak wat postwedding cam tuh..tp tak tahu bile masanya...

Amy Syaquena said...

Serius amy suka la pic2 nie , view yang menarik di tambah dengan pakaian yang di kenakan , memang kena sangat , amy kasi 5 star serius shantik

Mimy Hamid said...

waaaaaaa klasik la...mahal outdoor korang ni..jarang orang buat..liyana nya kepala tu unik...alahai anak omak..hehe

nuciaziakact said...

sweet.. kreatif sgt2... tk mesti pki dgn baju pengantin jer amik outdoor.. terbaik la.. pic pun suma cun2... kena ngan suasana.... suka suka sgt tgk...

nuciaziakact said...

sweet.. kreatif sgt2... tk mesti pki dgn baju pengantin jer amik outdoor.. terbaik la.. pic pun suma cun2... kena ngan suasana.... suka suka sgt tgk...

adrinaqamarina said...

oh, ni pre wedding nye eh? cantik3. melayu klasik gitu~ :)

liyana said...

hehehe thanks semua :)
ni outdoor, bkn pre wed, kitorg xde pre wed pun... :)

Hunny Kitty said...

post wedding....yg kelasik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...