BLOGGERIANS

Monday, October 21, 2013

Majlis akikah dak muizz

Sabtu lepas dah selesai majlis akikah anak buah. Alhamdulillah majlis berjalan lancar je walaupun last minit p beli goodies bag. Hoho. Sebab plan asal nak buat untuk 30 orang je...untuk orang berzanji je...sekali abah suruh tambah untuk orang ramai. So buatlah untuk 150 orang...tu pun tak cukup. Ramai pulak yang datang malam tu...

Aku in charge untuk doorgift je. Maklum ler tengah bulan ni tak berani iols nak sponsor banyak2 sangat. Sekadar yang mampu jela yer....

Iols beli air kotak 150 pax dapat harga rm105. Keropok durian 200 pax =rm47.60. Tak tahu ler mahal ke murah. Orang kata situ murah sebab jual borong. Kat area jalan sornam sebelum sampai bahau. 

Dak muizz yang comel lote. Cepat besar tau tanje maklong.. nanti boleh main kereta dengan abam faiq.






Ibu n abah muizz



Maklong muizz..hehe







Abam faiq buat hal sendiri je. Bagus anak ibu.. hehe





Tu si kenit ibu..hehe


Dah tu jela gambar sekitar majlis...hehehe

8 comments:

  1. alololo abam hensem tu! haih~ bila nk jumpa!

    ReplyDelete
  2. comeynye muiz tu bam-bam betol.
    goreng pon sodap tu!
    hehehehe.

    ReplyDelete
  3. maaf tak dapat nak g, sakit kepala melanda after turun dr broga. huhu

    ReplyDelete
  4. bambam nye si muizz tu!

    eh u ni maintain je kn? dr sblm kawen i baca blog u sampai skrg sama je muka u...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...