BLOGGERIANS

Wednesday, December 4, 2013

Ke wedding rakan sekolah

Aiseh macam pelik je ni taip rakan sekolah. Haha. Erm intro - pengantin lelaki adalah rakan sekelas aku dari form 4-5. Tapi rakan sekelas husband dari form 1-3. Hahaha. Ape benda entah.



Anyways, sempat la menghadirkan diri untuk majlis perkahwinan kawan2 sekolah dulu. Macam ala2 reunion. Yela masing2 dah ada komitmen. Ada la seketul dua je yang masih single. Kebanyakan dah bawa anak sorang. Sorang lagi dalam perut. Err. Aku nanti dulu la... ada banyak benda belum settle down lagi. Tak terkejar aku. Walaupun keinginan tu ada :)



Pengantin comel je. Pelamin simple. Aku suka ah design macam ni. Sekarang trend color wedding ada banyak ek. Zaman aku dulu macam 2 combination color je. Err. Tak sabar nak tengok wedding che ta ni. Siapa kata janda tak laku weyy :)


Dah tetiba cerita che ta ko kenapa? Lol.


Berbalik pada wedding tadi tuh. Kitorang berjanji ramai2 pergi sekali. Sampai sana aku amik nasik n amik faiq sekali dari baba dia. Baba Faiq dok bersembang dengan geng2 lelaki. Ibu makan sama2 dengan faiq. Eh elok pulakk dia behave hari tuh. Siap suap ibu lagi. Saja je nak buat ibu cair tau. Haha. 



dua orang mak buyong. kami sama2 satu sekolah.. n husband masing2 pun satu sekolah.. err.. dekatnya la jodoh :D


bestnya gambar ramai2. kecoh atas pelamin. dak Faiq sibuk nak amik bunga telor tu haaa.. adoyai haha

Selit jap: Vitamin E Complex Shaklee masih available ya. Sesiapa yang berminat boleh place your order 017 3743670. Or boleh email liyana_adz@yahoo.com. Kandungan Vitamin E Shaklee adalah organik kerana ia mengandungi d-alpha tocopherol yang membantu mempercepatkan baik pulih luka, membaiki sel sel kulit dari dalam... memudarkan parut dan anti penuaan... produk yang terbaik untuk awak2 yang gojes di luar sana... :D


Disclaimer: both gambar kat atas ni no edit n no filter ya... hehehehe

6 comments:

Hana Soffelia said...

siapa kata janda tak laku wei? kahkah sempat lagi kan...

yana, makin lama wedding makin mcm2 kaler yg keluar tau. tak mcm kita, main kaler putih, pink, merah, biru. mana nak berani campur mcm2 kaler kang pelik org nengok..

Liyana said...

@Hana
hahaha harusla wey :D

tau xpe khen... mcm old skul pulak tgk gamba kawen dulu2, padahal jarak bape thn je pun hehe

.hasina. said...

batch sy pun rajin pi kenduri member sekolah ramai2.. huhu.. tp
kalau ada kelapangan & tempat tak brp jauh sy pi kalau tak ter miss jgk.

kak yana dah boleh tambah bby baru taw. buat kengkawan faiq nanti. hee. si zul sibuk nk anak selang setahun. huhh peluh2 kita -__-"

Liyana said...

@sina,
kan... akk pun sama jgk.. klu dekat baru pergi.. klu cam palong tu alahai jauh nye :)

baby baru tu nak.. tp ekonomi fmly kecik ni blm stabil lg... hehe.. sian kat abam long faiq nt.. hee

awk try kembar ler.. sama mcm eila nt alahai comelnye dpt kembar :)

Laura Kwan said...

Hello,

I recently created an infographic on behalf of the brand Gaviscon that gives useful information to future moms about How to fight gastro-esophageal reflux and heartburn in pregnancy / Bagaimana menangani gastro-exophageal reflux dan pedih-ulu hati semasa mengandung.

As you yourself were pregnant not so long ago, I thought that you may be interested in sharing this content with your readers, whether they are pregnant or soon to be pregnant.

You can contact me on laura@lionandlion.com if you want to see the infographic.

Also, please note that:
- This is not an advertising campaign (no payment involved). The purpose here is to share information with whoever is interested in it.

I'm looking forward to hearing from you.
Best regards,
Laura

.hasina. said...

cmne lak kak nk try kembar tu.. huhu.. tp adik husband mmg ada kembar..

kalu ikut sy plan 2-3 taun sorang boleh la kembar. kalau
sstahun sorang pastu dpt kembar berpeluh gak bekejar kt umh tu nnt. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...