BLOGGERIANS

Tuesday, February 4, 2014

Petua kecantikan Soo Winci

Suka nengok Masterchef pun sebab ada Soo Winci ni haaa... ahaks! suka tengok perempuan cantik2 ni. Kulit dia cantiknya... pinkish2 kan... dah la pandai masak... untung la siapa yang dapat lol


Anyway, hari tu tengok Nona. Soo Winci kongsi rahsia dia jaga kecantikan :) katanya dia sukakan yang semulajadi. Sehari dia akan kisar 5 jenis buah yang berlainan warna. kisar dengan 1 liter air masak. minum dalam masa sehari. bagus untuk detox. Seminggu boleh turun 3-4 kg. Perghhh. aku nak try balik la...  dulu ku rajin jugak blend2 buah ni. Tomato + carrot + madu. Sekarang dah tak menyempat. -.-'


Ok untuk menjayakan misi ini, aku nak beli Shake n Take tu la... kat mana ada jual murah ek? kih3

6 comments:

msredcheesecake said...

waa...kalau senang camtu nak kurus, nak kene try ni

- AZIE - said...

eh..ehh..awak dh cukup krus dh liyana hehehehe

- AZIE - said...

eh..ehh..awak dh cukup krus dh liyana hehehehe

dalila said...

kt groupon ke milkadeal aritu ade offer..murah je..

mrs gold said...

cam best ye...MG pon dalam proses nak trun berat badan...kenyang tak makan benda ni suma?

Cik Puan Rara said...

aku jual murah! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...