BLOGGERIANS

Friday, May 9, 2014

Secretaries Week 2014

Kejadiannya berlaku pada 17 April 2014. Hari ni 09 May 2014 baru nak update. wakaka. Janji update ye dok. iols iz busy kalah menteri herherher. 


kebetulan pula hari tu cik boss AL. muahaha. so tak ada la rasa terikat sangat walaupun cik boss kata 'please go, have fun' hehehe

so marilah letak gambar dulu deh :) tahun ni tema dia FUN & LAUGHTER. Artis Adibah Noor & Shiro. tempat yang sama di menara KL 3 tahun berturut - turut -_-'

i love roses :)


kitorang group pertama sampai wakaka. nampak nau tak sabar khenn.. haha. apa lagi selfie la uols. 










Event ni start lambat sikit.. pukul 1pm kot.. errmmm.. awal2 kemunculan Shiro tu lawak giler. hihi. sharol jadi mujiburr... like alwayssss :D  konon - konon ajak tu boss and sharol jadi secretary. ok fine lawak gak laaa hee





sharol datang kat meja kitorang. nasib kak mala yang kena haha. dia attack orang pakai baju oren je weyy... lawok betul haha.



Food dari catering mana entah.. bagi aku biasa2 aja.. sebab makanan dah sejuk 






door gift kali ni tak best hihi


amik aje roses kat table vip tu... heee


Overall, aku rasa tahun ni biasa aja.. mungkin hos tak kena kah? personally, aku lagi suka time Shira jadi hos dulu... and artis dayang ku suka... low profile sangat :D


mintak2 tahun depan bukan dekat menara kl lagi. bosan weyy .. erghh

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...