BLOGGERIANS

Monday, June 16, 2014

Aku seorang secretary

Nama je secretary. .. tapi kadang aku rasa macam tea lady je
Tak pun macam opis boy je wahahaha
Hari tu aku pergi kenduri kawen kawan masa sekolah dulu
Act kawan husband.
Tapi disebabkan kami satu sekolah
Makanya kawan aku jugak lah.. LOL


Jumpa la kawan kawan yang lain jugak.
Kebanyakan dah ada anak sorang.
Ada jugak la seketul dua yang belom kahwin
Masih mencari lettew


So kawan tanya "kau kerja TM lagi ke?"
Aku just jawab "iyo.... mana lagi.."
Kawan tanya lagi "kau kerja secretary? Macam dalam tv tu?"


Muahahah aku nak gelak dalam hati


Hakikatnya kerja aku macam tea lady tak pun opis boy je hahaha
Yela dulu aku bukan study secretarial course.
Aku budak bisnes kot. Haha
Tak payah la nak expect aku boleh jadi macam secretary lain


Sedar tak sedar dah 5 tahun lebih aku jadi secretary seorang lady boss.
Ya, boss yang sama.  Hee


ini spider phone namanya... untuk buat conference call. gituuu :D


bilik meeting kontroversi
untung secretary sekarang tak payah dah bancuh bancuh coffee. beli je kat bawah hehehe
kenduri sabtu lepas. jubah dress adalah pemberian opis mate. tq kak bai :)

2 comments:

  1. secretary ni, untungnya kalau dapat bos yang ngam kan... so, happy je bekerja. klu boss moody, moody gak la kerja kita. btul ker? ehh.... :P

    ReplyDelete
  2. soalan ur friend tu mcm nak gelak jgk je..hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...