BLOGGERIANS

Friday, July 4, 2014

Cara cara menakutkan beruk / kera

Kat kampung aku memang ada seketol harimau ni ha... hihi
Kalau first time tengok memang terperanjat wey
Sebiji macam harimau betul
Ish ish ish

Ketuk kepala harimau ni nanti dia keluar bunyi mengaum hee
Faiq buat main je harimau ni hihi

Haa letak kat belakang rumah. Confirm beruk takut dekat weyy haha

Bising kat hutan tu dengan suara dorang. Memekak bagitau member lettew ada ghimau kat situ muahaha

4 comments:

ibuhebat said...

haaa.. ini bukan kera je lari bertempiaran. manusia pun! haha..
tapi mmg berkesan kan. pakcik akak pun guna tips ni.. tiada lagi gangguan kera di rumah.

Mimy Hamid said...

erkk mcm best je bear rimau ni...huhuuh...

CikNaa said...

sabo je..hahaha

humble.yat said...

hehe first time tgok trick mcm ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...