BLOGGERIANS

Friday, July 4, 2014

Faiq 2 tahun

Semalam genap anaknda beta 2 tahun.
Ermm syahdu pulak rasa. Tak tahu kenapa

Memang aku plan nak sambut bertiga je.
Lagipun bulan puasa.
Malas nak susahkan semua orang lagipun aku malas nak set up majlis bagai ni haha
Plan aku kek seketul secret recipe je. Lilin 2 ketul.

Kenapa tah tak jadi. Terus beli kat kedai kek biasa je
Tahu la kedai kek biasa. Kek dia ala2 je. Hehe
Ada tulis tulis tu jadi laaa khennn ☺ 

Lepas berbuka solat jap golek2... baru keluarkan kek faiq hehe
Husband pasang lilin kat luar rumah
Aku golek2 dengan faiq kat hall
Pastu husband masuk nyanyi happy birthday to you
Ahaks ahaks

Macam la faiq faham kan... hehe
Takpela anak.... nanti dah besar awak faham la yer
Ibu n baba tetap ingat birthday awak ok 

Sayangggg anak abu
Ok ABU lagi bukan IBU.
fine haha






2 comments:

umie shahidah said...

epi besday faiq... smoga jadi anak yg baik soleh dan berilmu..

RedLife2Love said...

elehh, comei je faiq potong kek. hehehe. muka ada senyum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...