BLOGGERIANS

Monday, August 25, 2014

Faiq kalau marah

Anak bujang sorang ni memang pemarah. Mungkin terbawa bawa masa aku pregnant kan dia dulu kot hihi opss.





sebab tak ada apa kat tangan dia... so dia tumbuk je siapa siapa yang marah dia. tak tahu macam mana nak kawal budak macam ni ek? selalu aku peluk je sambil pujuk.. erm kadang time aku hot sangat aku biar je. nasib la ko merajuk sampai ke sudah huhu






kalau ada senapang kat tangan memang kena tembak la sesiapa yang marah dia hahhaa





3 comments:

.hasina. said...

senapang tu ada peluru tak tu nk tembak2 org tu. hehehe

CikNaa said...

siap bawak senapang tu..takut ciknaa.haha..

Sya Mimie said...

garangnya dia.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...