BLOGGERIANS

Thursday, August 7, 2014

Fb ads tak senon

Sekarang kan kalau bukak FB melambak iklan keluar. I mean iklan produk macam sure kencang, suami puas, aset gebu, sure ketat. Pastu ramai la yang comment pm please pm please! Ohoiii!! choii sangat iklan gitu. Malu nak baca hahaha. Dia punya marketing tu kannn... adoyaii menyeramkan. Siap letak gambar testimoni. Adeh. Macam mana kalau suggested post tu termasuk dalam fb anak2 yang belum baligh tu weyy.  Ermmm :(


Tak dinafikan kadang aku terpengaruh gak nak beli hahahah. Tapi kan segan nak beli sebab packaging dia tu omg. Kang nak letak dalam fridge laki nampak caner? Sesuatu sangat! Kahkahkah





Dalam Shaklee pun ada produk yang macam ala2 jamu tu tau. Alfalfa namanya. aku baru menjinakkan diri consume alfalfa ni... aku kan bangsa tak reti makan pil... so aku hancurkan jadi macam ala2 jamu. rasa dia macam ala2 mint ke camne entah. tapi boleh diterima tekak la. air akar kayu tu lagi tak sedap laa...


Fungsi dia macam kacip fatimah. haa tau dak kacip fatimah tu untuk keintiman... heh. good untuk yang tak ada energy nak projek lol. 







aku amek 5 tablets je... max 10 tablets. jangan overdose. air masak kena minum banyak bagi cepat detox. apa2 supplements kita amek pun kena consume banyak air :)


ahahaha


kbaiii. 



2 comments:

Aty_Fared said...

ooo alfalfa pon boleh bantu part tu gak eh.. sebelum ni amik tuk tambah susu..tapi tak ley tahan panas..asal makan jer migrain.. last2 stop..huhu

.hasina. said...

ahaha setuju part ketat sume tu bla bla bla.. bila amek alfalfa.
da rasa, syokkk ahaha :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...