BLOGGERIANS

Wednesday, August 20, 2014

Memudahkan kerja ibu

Ada orang tu.. kalau dah senang.. nak senang lagi haha. Aku la tu. -_-'

Sejak dua menjak dah nampak laundrybar ni memang aku basuh baju 2 trip hari Khamis or Jumaat.. terus hantar keringkan je. 10kg = RM5. Ok la kan.. dari aku memenatkan badan nak gantung satu satu pakai hanger. Pastu kena ada penyidai yang proper. Hmm. Rimas tengok baju bergantung gantung dalam bilik tengah tu. huhu.




Dalam 20 minit la tunggu. Sambil tunggu tu boleh access WIFI FREE hahaha. Tapi awas hari Ahad memang ramai giler orang hahaha


2 comments:

Aty_Fared said...

besh nyaaaaaa....!!! memang senang..lagi2 part tak yah nak menyidai tu.. heheh.. kalau boleh nak orang tolong lipatkan sekali..ngeee...

Sya Mimie said...

waaa.. senang kerja kan.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...