BLOGGERIANS

Tuesday, August 26, 2014

Tak payah angkat

Aku kan setiausaha.
So tugas hakiki aku adalah menjawab panggilan telefon.
Aku paling tak gemar kalau training provider yang call.
Dah laa time kita tengah busy.

Bukan nak kejap2 bercakap.
Dia akan soal selidik siapa nama AGM
Siapa manager
Kalau bawah boss aku jawab lagi la
Ni tanya boss division lain?
Siapa AGM dorang? siapa manager?
Amboi ingat aku ni tak ada kerja lain ke nak melayan kau?
Penat aku cakap elok2 prosedur training ni. Email la kat aku. Nanti aku forward ke staff berkenaan. Pastu nanti boss kena review and approve

Mesti nak melalui HR pe seme

Tak reti bahasa kot

Sudahnya aku save no tu TAK PAYAH ANGKAT
HAHAHAHA
Sebab aku divert no ke handphone
So senang nak detect hihi


Kadang tu aku reject je. Padan muka haha


3 comments:

Hana Soffelia said...

cool habis set mcm ni.. haha senang kan..

RedLife2Love said...

sama mcm aku. sebok je kan? dah bg training coordinator yg handle pun tak reti bhs call kte lagik. klu org da xnk svc ko tu diam2 suda. xpyh la nk paksa2. mmg tak koser nk layan. hahahaha

Liyana said...

@hana
hahahaha

@redlife2love
kannn... dah bagi contact person tu kang.. esok tu call lagi aku tanya benda yg SAMA. Annoying sangatttt! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...