BLOGGERIANS

Monday, September 8, 2014

Interview yang ke berapa kali entah

Aku baru lepas interview untuk 1 post kat TM Seremban. Ala jawatan Pen. Peg Tadbir SME je. Interview start at 2pm. 1 candidate 40 minit kemain lama. Fed up aku menunggu lama sudahnya hilang debaran mak lol. Dari tadi rasa nak terberak terus hilang haha.


Panel interview tu aku kenal sebab sama dalam misi Gerak Gempur satu masa dulu. Dia exec laa... tak sangka pulak dia dah jadi Head kat sana. Fuhh... segan pulak haku. Aku bukan jenis yang bercakap 24 jam depan ko. Aku pilih orang gak kalau nak bercerita ni. I am a keyboard warrior bahahaha.


So tadi kat form resume aku tulis my hobby is blogging. Panel interviewer tanjat boboy terus mintak link blog. Memang nehi la hahaha. Tahu tak lagi senang nak promo benda2 macam ni kat blog dari u oll bukak booth semua tu huhu 
Sebelum balik tadi panel yang sama gerak gempur tu cakap 'eh u sekarang dah lain ek.  Dulu kurus sangat macam monyok je'


Aku sambung balik sekarang aku confidence terlebih bahahaha. Sebab tu yang aku belajar dari group shaklee :) hargai diri sendiri dulu sebelum sayang orang lain 





Ada rezeki nanti ada lahhh... aku tak mengharap sangat pun... aku suka environment work kat KL lagi. Cuma aku nak jimatkan kos berulang ni. Mungkin tak kan jumpa kawan2 yang sporting macam kat KL huwaa.. eh macam kompiden je dapat hahaha



3 comments:

Didie Kamila said...

all the best..:)..insyaallah ada rezeki dpt..

Mimy Hamid said...

all the best....demi family kan...sian awak ulang alik

Fardilla Fawzi said...

insya Allah ada rezeki mesti dapat...
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...