BLOGGERIANS

Friday, September 19, 2014

Tiga fav kartun anaknda

Setakat ni la... ada 3 je kartun yang  boss kecik selalu request. Nasib la boss kecik bukan jenis conquer TV. Kalau tak.. menangisi la mak pak nya huhu. Dia tahu kalau nak tengok kartun kena tengok kat handphone je huhu. 



1. PINGU

Tapi Faiq panggil pingu ni NYOTNYOT. Sebab Pingu kan suka buat bunyi knok knok tu hihi. 




Paling dia suka cerita PINGU DREAM ni hehe. Lawak gak cerita ni behehe. 





2. UPIN IPIN

Kartun ni standard lah. Ramai budak suka. Mak pak pun layan zass. 










3. SPIDERMAN

Ini all time fav. Paling tak boleh blah Faiq buat PEACE bila Spiderman snap pic ni bahahaha. Ingat Spiderman amek gambar dia ke ape? LOL. 








and lagi satu BYE BYE spiderman. Kemain excited babai spiderman hahaha. 





Sekian, tu jela cerita santai hari ni hehehe. Chalo baiya





3 comments:

nadia arrumaisha said...

kalo upin ipin tuh bukan saja budak-budak tapi kita yg tua nih pun boleh terjebak... cute jer cartoon and jln cerita yg menggamit zaman kanak2..

Diana Rashid said...

upin ipin anak kedua saya macaM Tak minat je..heheh

Ayu azmir said...

salam perkenalan... anak saya pun suka tengok ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...