BLOGGERIANS

Tuesday, October 7, 2014

Belajar coding sendiri

Since dari last week aku dok menggodek blog ni tukar itu ini haha.

Akhirnyaaa berjaya... ikut yang aku nak. Setakat ni laaa... haha.

Aku ni ikut mood sikit. Kejap kang nak macam ni kejap nak macam tu. Header je aku belum mahir lagi. Nexttt..... hihi


Aku ni cerewet. Kejap nak ni. Kejap nak tu. So terpaksa la belajar sendiri. So far so good. Best jugak belajar coding blog ni.


Contoh.... macam mana nak hilangkan garisan kat image... macam mana nak letak background kat sidebar... macam mana nak letak underline bawah post title... html code color... haaa google je.. try and error. Siap! Haha. Phew. Berbulu je mata membaca coding ni. Padahal dulu belajar kot time kat kolej dulu -_-'

1 comment:

Blog Owner said...

AsSalam Liyana,

Saya pun suka sangat tukar-tukar template blog sesedap rasa.. Agak-agak boring, tukar template.. Bila menjadi sukalah, tapi bila tak dapat coding pening kepala, stress! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...