BLOGGERIANS

Tuesday, October 21, 2014

Bila handphone ibu jadi handphone anak -_-

Sejak2 dah pandai cakap German ni memang kena bagi full attention bila dia bercakap. Ibu jela yang faham Faiq cakap apa yerr... baba kadang2 je faham huhu. Terpaksa tanya ibu balik. Faiq cakap apa tu?



Kalau dah sampai rumah memang payah nak pegang handphone. Baru nak tengok handphone jap... Faiq amek. Siap cakap. "Buu dik jam jap" (Buu dik pinjam kejap) -_-'




Maka akhirnya terhantar whatsapp ke makngah. Nasib baik makngah dia je. Kalau boss aku cemaner? Haih dak ni.


Sempat la nak tulis sorii... kena rampas balik. Nasib la makngah. 




Siap SELFIE! Ayakkk. Hahaha





Ni la gambar SELFIE dia. Hahaha. Kepuh ahh main bedak kan... habis bedak aku. 



Minggu ni cuti lama sikit. Dapat mengulit anak lama sikit ye dak. Hihi. Kbai.

3 comments:

Diana Rashid said...

hahaha...tu bahasa rahsia tu..hehe

Diana Rashid said...

hahaha...tu bahasa rahsia tu..hehe

Fai CeritaCinta said...

hahaha.. comel je faiq.. sama la macam Adam. bila dah dapat hp kat tangan dia memang susah nak lepas. mula la terdail orang, tersend msg. nasib baik la dia send kat nanny dia sendiri... hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...