BLOGGERIANS

Friday, November 7, 2014

kita ber 'water color' pulak yer

Hi. 


Rentetan dari malam aku bagi  Faiq - Omega Guard...  milo + mealshakes tu kan... malam tu dia demam. Secara tiba- tiba je. Musykil pulak aku. Sebab aku bagi Omega and Mealshake tu ke? Sebelum ni bagi ok je? Badan panas. Merengek - rengek. Aku cuak dah. Adakah aku kena EL lagi ni? Tak berapa yakin nak suruh baba jaga. Hihi. Pukul 5am dia seram sejuk. Dok peluk aku. Mulut panas je... budak menetek lagi kan.. tau la anak tu demam. Sudahnya aku amek keputusan EL jela. 



Sekali bangun pagi tu elok je pulak dia. Cargas je. Melompat berlari sana sini. Eh musykil mak. Demam ke tak ni? Ke demam malam je?


Kul 10am dah merengek rengek ajak tido. Tido kemain lama sampai pukul 1pm++. Tak pernah pernah tido lama cenggitu. 




Dia bangun time aku nak masak lunch. Pelik lak nape senyap je. Rupanya baba dah bagi water color kat Faiq. Hahaha. Patut la leka budak tuh hahaa. Eh lupa bagitau Baba Faiq pun monteng keje jugak -_-'








Nampak macam sopan jela kann.... sebenarnya satu rumah penuh dengan water color.

"Buuu, adik conteng peti ais ek? "

                 -______________________-



Hahaha. Layankan jela. Hilangkan bosan dia dok rumah. Pandai pulak tu matching kan penutup botol water color tu.. saja je aku letak penutup biru kat bekas kuning... dialih eh balik hahaha.



antara hasil karya seni Faiq hahaha



Ok la bai. Tak sabar nak tunggu weekend. Yeay!

5 comments:

Ann Ishak said...

weekend boleh sambung main water colour lagi ek faiq :)

mommycha a.k.a kak jenab said...

hi..
amboi pandai main conteng yer.
kita sampai sekarang lom ajar lagi bebudak main kaler ni. takut conteng dinding kihkihkih :)

Aeen said...

best nye dia conteng2 pakai water color...ain belum lagi bagi budak2 ni main water color...xyakin lagi nak bagi..heheh

CikNaa said...

kemain senyum puas tu..tak abis ke baju tu faiq oi?

nini said...

amboiiii kemain ye....tak pe bia dia seronok belajar cam ni....guna otak kanan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...