BLOGGERIANS

Friday, December 5, 2014

Comelnya Ogy dulu

 Hi.

Comel kan Ogy dulu- dulu. Dulu tau.... dulu... hehehe... salah satu sebab aku suka ASTRO adalah sebab boleh rekod cerita yang aku suka. Boleh tengok time boring tak ada cerita yang berkenan. Astro kan suka ulang tayang. Heh. 


Ali Setan ni antara yang aku layan ler. Macam best je suasana masa ni. Rasa macam kembali ke zaman itu. Rindu pula time belajar dulu. Hihi.




sekali dia jelingggg.... hehehe



Ali si budak setan tรนuu





tengok tu nakal pergi goncang air tin coke





memang menyembur la air gas




dialog ni kelakar . lebih kurang  macam ni
Ali : hai beli telur nampak?
Ogy : haah. nak ke?
Ali : takpela... ada dahhh

HAHAHA



amek kau


rare betul baju usm ni. Sekarang still macam ni lagi ke ek. hehh



liza abdullah pun lawo time ni


comellll  haha.


Ok lah babai. Kemain gigih aku snap gambar hahaha.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...