BLOGGERIANS

Monday, January 19, 2015

budak peramah

Budak bertuah ni memang excited terlebih. Terlebih peramah. Kalau bercerita tu kang sampai tersedak2 sebab nak cepat habis cerita ni. Nanti kang ibu tak pay attention bila Faiq cerita. Lol.

Kegemaran terbaru sekarang  main game Pou. Eh ibu pun join sama. Tetiba banyak pulak game dalam Pou tu. 

Baru2 ni weols sempat  la pergi kenduri tunang sepupu aku. Sementara dua2 pihak tengah berbincang.. weols duduk kat luar. Ada sorang makcik duduk sebelah aku. Faiq toleh makcik tu sambil tegur "wan tengok  adik yim (main) Pou ni. Best. Wan nak yim (main) tak? Sambil tangan sebelah dok peluk bahu makcik tu. 

-_-

Ibu : senyum sumbing behehe

Makcik : wan ada ramai cucu 15 orang

Faiq : shushu???

Maybe faiq ingat susu botol haha.





Selamba je g amik gula2 dalam hantaran. Nak kek lah... ish ish.. bawak kuar.. baba melayan. Konon2 lepas kenduri kita g beli spiderman.. Ni tengah sibuk cerita pasal spiderman lawan2... nak beli spiderman banyak2.. nak beli robot..




Tercengang cengang dengar baba cerita mengarut ngarut haha. Adeh baba nye pun -__-






Faiq : Buu tolong bukak ee (gula2) adik. 

Gula2 curik kat hantaran -___-'




Ok baru dapat bergambar dengan aman. Blouse beli dari HiDY hari tu bahaha.


1 comment:

.hasina. said...

peramahnya faiq :)

cantiklah baju HiDY tu rugi pulak tak beli. ada sale lg nanti bgtaw k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...