BLOGGERIANS

Monday, January 19, 2015

Casing baru lagi heh

Aku dah lama mencari casing macam ni haha. Dulu pernah pakai yang macam ni kaler merah dalam dia blue black pastu dah buruk tukar la casing baru .. design lain. Sebab tak jumpa color yang berkenan di hati. Bila tanya harga kat kedai telefon RM60. Paling murah RM50. Macam mahal jek.


Nak p cari satu2 kat kedai memang tak la. Kose pulak mak kan.


So hari tu saja dok belek website Nile. Eh tertengok pulak kat casing ni ha. Tapi color pink + baby blue tu dah habis. Tinggal color white + yellow je. Eh jadilah. Lagipun harga RM17.70 termasuk pos.


Klik2 terus beli kau. Jumaat last week order.. hari ni dah sampai. Heh. Nile pun ada 24 Hours COD tau. Nanti datangla abam Nile tu ke rumah korang naik motor. Macam ala2 delivery Pizza Hut je. Hee. Aku pernah sekali la COD. Memang pantas dorang ni buat kerja. 






So ini la baju baru handphone ku. Macam dapat semangat baru pulak haha. Terlebih ceria color ni hihi.


2 comments:

.hasina. said...

sy dok pakai casing hitam ni je tak penah bertukar.
hihi..
org lain 10kali tukar sy tang tu je hihi...

Jen Jen Areff said...

lawaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...