BLOGGERIANS

Monday, January 26, 2015

Faiq dan bebek

Ingat minggu lepas tak nak balik sebab minggu ni cuti panjang bersambung2 Hari Wilayah and Thaipusam kan... tapi dak husband ajak balik. Boring lettew. 

Pukul 11am ++ jugak gerak... kemas rumah... basuh baju .. lipat.. baru boleh balik dengan aman . Behehe. 


Wefie dalam kereta. Faiq sampai ke sudah tak mengaku tu tangan dia yang buat PEACE. LOL. Nak jugak cakap tu tangan ibu bukan tangan dik. Hmm haha suka hati ko la nak oi 





Petang2 ikut atok halau kambing... masuk dalam kandang please. Seronok dak Faiq bagi makan kambing.. bagi daun pisang je pun.. heh





"Buu jom amik daun pisang lagi?" 




"Nah mamam". Dicampak eh daun pisang tu ke bawah haha. 







Tak takut langsung kat kambing tu haaa... sikit hari lagi siap ko kambing aku tunggang. - Faiq bercakap dalam hati. 








Petang2 nyalakan unggun api bawah kandang kambing... tak tahu function untuk apa haha. 





Ok lah.. babai bebek. Dik balik dulu. Jumpa minggu depan haha


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...