BLOGGERIANS

Friday, January 9, 2015

Manisnya cinta di Cappadocia

 Ai iz peminat Fazura. Hihi. Sebab dia natural beauty kot. Kulit dia cantik. Rambut cantik. Behehe. So movie berkaitan dia memang kena tengok. Lol. 


Cerita ni aku dah tengok kat Astro First. RM15 untuk 2 hari. Tengok sampai lebam behehe. Tapi tadi saja dok google kat Youtube. Eh? Dah ada orang upload? kuikui. Tengok ler lagi sekali :)


Novel Manisnya Cinta ni aku ada beli dulu.. mana pergi entah? Ingat lagi gambar depan novel tu kereta volkswagen merah wuhuhu



Fazura dalam cerita ni sebagai Ifti Liyana. Jadi mama kepada 3 orang anak buah sebab kakak (Eja) dah meninggal - kanser payudara.

Berkawan dengan Fredo. Tapi macam tak ada perasaan sesama sendiri. Lastnya mereka clash, Ifti single dan Fredo kahwin dengan setiausahanya sendiri. Huhu




Ni masa kat majlis perkahwinan Fredo. Cantik comel je kan sebab kaler kuning and banyak belon :)




ini Mak Lang, Mak Long and Mak Su yang sibuk nak recommend calon lain kepada Ifti. Lawak yang ni hihi



Ifti ni kerja interior designer kot... dorang ke Turki sebab client nak perabot cepat untuk perkahwinan anaknya. So ke Turki la Ifti (Fazura) and Via (Rafidah Ibrahim).


Aku tak pernah rasa si Shaheizy Sam tu handsome. Tapi bila tengok cerita ni omg hensemnya Sam hahaha. Maybe watak dia dalam tu buatkan dia nampak cool and macho. Hahahaha.







Auww sweetnya :)




Yang ini nampak macam real sangat Ifti nangis. Sedih aku sekali. Hahah. Ifti ingat Nazmi menduakan dia.. padahal yang dia nampak tu kembar si Nazmi. LOL. 

Yang Nazmi pulak ingat Ifti marah dia sebab Ifti baru tahu Nazmi ni pilot bukan driver bas. Behehe.





rumah dalam cerita ni cantik sangat la! Semua putih... omg cantiknyaaaa..... Teringin nak rumah cenggini.. All WHITE ... InsyaAllah one fine day :)






puding karamel ni la permulaan segala2 nya. Giteww






Ok, 8/10 bintang untuk cerita ni.. hihi. Cerita santai2 je :)


1 comment:

.hasina. said...

sy tgk pun kt astro fisrt. dua hari jgk ulang cite ni.
dgn husband2 skli ketagih tgk ni. haha!
cite adaptasi dr novel. beli jgk novel tu time2 kt zaba dulu kot.
ahaks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...