BLOGGERIANS

Wednesday, January 28, 2015

Nile vs Poplook

Aku peminat setia Poplook. Bukan la setiap koleksi dia aku beli.  Certain design jela.. contoh aku suka Francine, Nadira, Avery, Hattie.. etc2. Blouse dia boleh tahan jugak mahal kan... tapi kena pakai singlet kat dalam sebab jarang. Wuhuhu.



Suatu hari adik ipar whatsapp.. kami sama2 peminat Poplook. Bahaha

Aku macam nada berlagak sikit alaaa mesti tak ada kualiti sebab murah kan. Sebab dulu pernah beli... sampai dalam keadaan yang busuk... bau kasut... konyok2... dan tak ada kualiti.... dah la aku beli banyak jugak time tu. 


Tapi aku bukak jugak la website tu.... terbeliak biji mata tengok omg murah jugak... separuh harga Poplook. Amik kau besar tulisan. Hahaha. Klik klik terus terbeli 2 helai ayoyo. COD je.... beli pagi... tengahari dah sampai. Tehehe. Dasar pembeli online tegar khenn.


cari kat SINI

Ni lah dia... total damage RM60.80 


Review aku... kualiti kain ok sangat.. setanding Poplook. Tak jarang sangat... tapi still la kena pakai singlet. And yes... akan repeat beli lagi.. haha... tapi aku still menunggu Francine blouse Poplook... omg bila nak restock tuuuu... 


3 comments:

.hasina. said...

francine sy baru ada selai.. tak nk beli dah sbb jarang. haha!
sbb sy jenis mls nk pakai baju dlm. panas :PP tp kalau beli kaler gelap2 sket ok kot. ari tu beli kaler peach.

nile ni best2 jgk sbb murah kn. beli byk tak terasa sgt kuar duit.
penah beli baju dia & bwk pi annual dinner lg tu. hihi.. tp kualiti biasa2 je kot. hee

Wawa Yusoff said...

nile mmg murah. serious! dan baju tu memangggg cantik. mcm nak beli jugaklah... :D

Nadt said...

wahhh..cantik n murahhh! ok, iols terjah sekarang jugakkkk..ahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...