BLOGGERIANS

Tuesday, January 27, 2015

Renovate rumah

Ini rumah mertua aku. Husband tengah dalam proses renovate rumah ni nak bertukar jadi homestay. Hihihi. Sajalah nak abadikan sikit dalam blog ni ha.. tak sabar nak tengok hasilnya :)


...ni bahagian dapur









...garaj






..pandangan dari depan



... bahagian tengah rumah. Tandas kat ruang tengah dah dipecahkan letak kat bahagian belakang


Baru 60% yang siap. Nanti aku share gambar sebelum dan selepas. 



...kontraktor baru nak bermula... macam ni lah.. myvi pun jadi multipurpose..  wuhuhu.. sian kereta berhabuk2. Sabar jela labu.. nanti ada rezeki boleh rembat triton 1. Behehe.



Banyak jasa Myvi nih. Semoga dipermudahkan rezeki kami sekeluarga amin amin :)


2 comments:

CikNaa said...

seronok tengok.. nanti dah siap mesti kebaboom ni..ehee

man at work construction said...

Perlukan kontraktor yang mesra pelangan? Pengalaman dalam bidang pembinaan dan pengubahsuai dalaman dan luaran? Berpengalaman sebagai konsultan dan perunding? Memerlukan sebut harga dan spesifikasi yang terperinci? Berdaftar dengan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia? Harga yang berpatutan dan qualiti kerja yang tinggi? Kami ada kriteria tersebut.

Perkhidmatan meliputi pengubahsuaian rumah dan pejabat, rekabentuk dalaman, pendawaian, plumbing, perabot dan penyelengaraan.

Kawasan berperasi di Melawati, Ampang, Cheras, Ukay Perdana, Bukit Indah dan sekitar Kuala Lumpur.

Untuk perkhidmatan yang terbaik tanpa memeningkan kepala pelangan, sila hubungi saya di talian dibawah.

Ari - 017 8767396
Man At Work Construction

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...