BLOGGERIANS

Thursday, January 15, 2015

Serbu cepattt!

Dah lama aku usha website ni tapi mampu tengok je sebab mahai. Hahaha. Tapi masuk opis tadi dok baca blog kak Pilla.. omakau ada sale. RM30 - RM80 sehelai ikut design. Tanjat gegurl... terus scroll down and terbeli selai. Bahahaha dasar! 



Aku beli online kat sini

maklum la semua di hujung jari je sekarang hehehe

Kalau tak silap sale sampai 16 Januari je. G serbu cepat behehe.


Antara yang menarik perhatian aku...... Ai iz minat yang simple2 jek :) pakai dengan seluar jeans cantik oi... pakai ke rumah mertua pun cantik ni sebab ala2 sopan gitu khenn mihmih :)










Maka, terbeli la sehelai hahha sekian.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...