BLOGGERIANS

Monday, January 5, 2015

Tempat Makan Best Bila Malam2 Di Cameron

Hamboi tajuk tak boleh nak panjang lagi le? Hahaha. 

Kitorang sampai Cameron pukul 730pm... naik Apartment.. mandi... solat.... baru turun nak cari makan... tau dah mak abah kelaparan.. tak kan nak pergi makan steamboat... tau la orang tua mana lalu makan steamboat behehe.


Ingat nak ke Pasar Malam Brinchang tu je... sebab weols ikut jalan Simpang Pulai.... kira dari atas la kan? ke dari bawah? haha tapi sumpah tu last la ikut Simpang Pulai.. kemain jauh kaw... aku tau jalan kemain jauh macam tu...... better ikut Tapah... dapat gak cuci mata kat Air Terjun Lata Iskandar ... huhu.. takpela pengalaman kan... lagipun scary gak nak ikut Tapah dengan jalan licin.. . hohoi


So... bila semua family members dah siap... weols terus turun... Member adik cakap g makan kat Nik Ikan Bakar nih.... kalau tak silap berdekatan dengan Balai Polis Brinchang ... and ada Masjid dekat situ... lupa lah.... ala pusing2 je 










Kitorang lalu depan kedai... wah ada 3 meja kosong... cepat cari parking.... sekali sampai kedai "Eh dah penuh?" Kejap nya... hah memang ramai orang kat sini.... nasib ada yang dah sudah makan... terus g cop tempat... 







Memang tak sempat nak amik gambar makanan bagai.... maklumla ada budak kecik 2 orang terlebih sugar rush ni ha... hoi semput mak korang kejar tau dak... sorang panjat atas meja.. sorang gigih tarik tangan Baba ajak beli senapang -_____-'





Time ni Muizz baru lepas ketuk kepala Faiq dengan pistol. Maka melalak la bujang iols tu.. Haha






Muizz buat muka tak bersalah je. Haha comel comel. Aku tanya Faiq : Muizz buat apa sayang? Muizz ketuk kepala Iq?

Faiq jawab : Haaah.. Muizz buat.... sian adik... 


Alahai siannya ibu dengar. Hahahaha



Bertabah lah.... hehe










Sorang beli pistol.. .sorang lagi nak jugak... kena beli dua lain kali... berebut je kerja... hahaha... agaknya kalau dapat 2 hero macam ni la kot. Hahaha







Overall makanan OK. Sedap. Tomyam sedap.... telur dadar sedap... ikan 3 rasa sedap... kailan ikan masin sedap... apa lagi entah menu.. lupa sudah.. lepas makan g kaunter nak bayar nanti tong2 dengan adik.. sekali cashier cakap dah bayar cik... erkkk... abah dah bayarkan? Sian abah dekat RM200 jugak tu... tak sempat nak kuar duit.. belanja makan semua abah bayar.. adeh. 




2 comments:

CikNaa said...

alolo sian faiq.. mak dia menten gebu..hihi

Jen Jen Areff said...

alaa cian adik tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...