BLOGGERIANS

Wednesday, February 4, 2015

70% sudah

Semalam gerak dari kampung terus follow husband melawat rumah yang bolom siap tuh. First time okay lady boss datang melawat tapak. Bahaha.  Lady boss sangat kau dah kenapa behehe.


Sampai2 je dak Faiq ajak g ghumah makcik beli aiskrim. Ala aiskrim malaysia tu... dekat 4 batang dia perabih. Jangan kau sakit perut dah ler nak oi.


Aku tertarik tengok ruang hall ni. Yela orang buta design macam aku tau apa pulak kan haha. Kat mata aku menarik la heh. Memang sebiji dalam lukisan tu. 

Husband cakap renyah sikit kerjanya.. sebab ini rumah lama... nak kena pecah bagai... kira2 pun kena buat betul2.  





Yang pakai ketayap tinggi macam orang tabligh tu la tukang monitor semua pekerja. 

Sebenarnya aku mula2 takdelah percaya nau kerja laki sendiri. Tapi ni dah tengok depan mata... ok la nanti rumah kita design sendiri jela ye bang? Biar putih mata orang yang mengata itu. Haha. Kbai. 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...