BLOGGERIANS

Thursday, February 12, 2015

Tudung bawal yang best bagi aku hewhew

Ini bukan paid review haha. Ini review suka hati aku lah. Sebab aku puas hati dengan servis dan kualiti... maka aku review lah kan. Review la sangat haha.

Bebajet macam ada orang baca kan kahkah. Nasib ler korang melayan orang perasan macam aku bahaha.


 Sebenarnya aku tak beli kat IG ni. Dorang kebetulan ada datang ofis buat sale. Ate.. tiap minggu gaji pun ada sale. Hui pitam mak noks. So aku sempat la rembat 2 helai. Saja nak buat koleksi bawal... nampak lawa pula ada ruffle2 kat hujung dia tu kann...


Followers pun ramai ..



Selalu pakai bawal 5 hinggit brand kanggaroo tu je.. ok je selesa. Benang hijau ni aku rasa material sama macam kanggaroo.



Cantiknya design ni! 



Tutorial pun ada ok hehehe



Nampak sweet je style gini :)



Ok meh tengok tuan rumah pakai. Hahaha. Aku wasap gambar ni kat laki dengan caption "secretary berkaliber.."  terus muntah hijau laki aku kahkahkah


gambar dah edit 


no filter. gasakla suam2 kuku je nampaknya haha



Boleh beli kat website dorang benanghijau.com 

Tapi tak banyak pilihan sangat kot. Bila la dorang nak bukak booth lagi kat TM nih. 


4 comments:

.hasina. said...

ada postage tak ni? haha

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

ade selai jer tudung bawal ruffle dari benang hijau..
nak beli lagi tp tak tau kaler ape lg nak beli sebab tudung bawal kangaroo dah ade banyak kaler..sayang plak nak beli lain..
hehehe...

CikNaa said...

wah macam selesa je nampak..ciknaa pemakai tudung bawal tegar..nampak muda sikit..ekeke..

farhanafarid14 said...

Hahaha sama la kita selalu beli yang kangaroo je . Murah pun murah. Boleh la usha ig ni for bawal. Awak tak perasan pun! Hahaa sebab its a nice info 😘

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...