BLOGGERIANS

Monday, February 9, 2015

Weekend updates

Rasa macam dah lama tak update blog. Ada orang kisah pulak kan haha. 

Lantak la. Writing is my passion. Sebab tu blog suam2 kuku ni masih hidup kahkah. 

Tak ada apa pun nak update. Saja nak meriahkan dunia blogging jek. Weekend pun tak kemana... eh no.. sabtu yang tak ke mana sebab husband kerja. Ahad sempat ke iOiCity Mall. Ni pun sebab mertua ajak memandangkan tak ada apa2 aktiviti. 

Besar hoi tempat ni. Ada tempat main kasut roda lagi. Tak sure ice skating ke tak? Macam lantai biasa je ku tengok haha. Tempat skating tu berdekatan je dengan gerai jual karipap. Behehe.


Faiq kat nenek. Jom la amik gambar berdua. Dah lama tak amik gambar sama2. Haha. Eh itu henbeg sofina iols yang baru tau. Berbaloi sangat beli. Mula2 nak kaler Taupe tapi sold out. Yang grey ni pun berapa kali refresh baru dapat beli wuhuhu. Terbaik vivy yusoff. Praktikal sangat henbeg nih. Berapa bintang yaa? (Nada farah queen) lololol




Dah senang handle dalam mall. Dah besar kan. Kalau tak ... dulu... menyalar2 kalau tak dapat benda yang dia nak... ish ish faiq... faiq...




Nasib dapat atok rajin melayan hehe. Ni dok tunjuk kedai jajan. Jom g sana tok? Haha dasar perabih duit atok kau ler faiq.




Hari Sabtu dok rumah je. Petang sikit keluar rumah. Pening dok dalam. Setakat bagi kucing makan je.  Eh kucing ni dari seekor.. dah jadi bertiga ekor pulak.. dah tu yang betina si dak oren tu bunting pulak.. macam sarat je. 




Senyap je dak hitam ni kena buli dengan faiq hahaha.



Ok dah babai. Hari ni cover 2 bos lagi agagaga


4 comments:

wahida said...

ko macam aku, writing is my passion, gituww...

sebab tu blog kita yg suam2 kuku ni masih bernyawa kan nok...

gimme five!

mommychaa said...

Hahahah sama la blog I ols pon sensuam kuku gakssssss wuuuuuuu

Maizatul Akma said...

faiq dah besa!!!!! mulut mesti pot pet pot pet ni hehe..

bile nk bg adik kat faiq? :P

.hasina. said...

skng turn naurah pulak menyalar2. lasak sgt2 dah dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...