BLOGGERIANS

Monday, March 16, 2015

Hai.

Macam dah lama tak update blog. Ada orang kisah pulak kan. Bahaha. 


Bukan setakat update.. nak login pun rasa macam mual haha. Dah kenapa 2nd pregnancy ni pelik bebenau. Time Faiq dulu kalau boleh hari2 nak update blog -___-'


Minggu ni dah masuk 9 minggu baby dalam perut. Belum buat buku pink lagi. Still belum decide nak bersalin kat mana. Niat dari dulu 2nd baby nak bersalin kat private. Nak jugak merasa kan. Tapi ongkosnya... ermmm.... hewhewhew. 1st baby dah merasa kat hospital kerajaan. Kalau boleh 2nd baby ni nak berpantang sendiri.. hewhew. Mungkin seminggu dua kat rumah mak... pastu pantang sendiri la.. tak nak susahkan mak.. mintak2 boleh normal yang 2nd nih... sebab masa Faiq dulu pun...2 hari pertama lepas bersalin je rasa sakit.. mild2 je.. pastu ok.. tak rasa apa dah... mintak2 yang 2nd ni pun sama... hihihi.


Baru 9 minggu dah cerita pasal pantang haha. Anyway baby bump dah nampak. Kecik je pun tapi still rasa macam besar sebab time Faiq dulu 3 bulan pun tak nampak perut lagi behehe. 


Orang kata kalau lain2 pembawakan tu.. lain la jantina nya... aku agak mual2 sikit 2nd pregnancy nih.. setakat mual kepala pusing2.. tapi tak muntah.. macam sebu perut je... pastu rasa mual tengok makanan.. hee... time Faiq dulu memang happy pregnancy.. takde mabuk apa pun.. heh. 


5 comments:

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

lain ek pembawakan dengan anak pertama dulu??
Mudah-mudahan kali ni girl plak..
Sepasang jadinyer..

(^_^)

Hana Arose said...

hai kak yana,

menarik penulisan kak yana :-)

.hasina. said...

dpt sepasang best jgk tu.. tp kalau sy adik naurah nanti
nak girl2 kot.. buat kwn2 dia hehe

Hana Soffelia said...

ooiit u pregnant?? br tau. Tahniah yana.. eh i masa naurah dulu n 2nd ni pun mual2 tau nk bukak fb or blog.. tu lama xupdate dh.

SweetLikeWhat said...

tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...