BLOGGERIANS

Monday, April 6, 2015

11 minggu 3 hari

Hari ni check up klinik private. Check up klinik private mana nak detail ye tak? Hewhew. 

Minggu depan baru nak buat buku pink. Malas sikit lor 2nd pregnancy nih. Heh.

So tadi check up.. doc revise balik EDD aku akan jadi 30 Oct. Yeay.. bulan 2 lah baru naik kerja. Cuti bersalin 3 bulan sila manfaatkan.



Doc cakap baby dalam position cantik bangat. Senang nak capture. Nampak heartbeat dia tadi berdegup - degup. Hehe. Dan - dan terus rasa tak sabar nak jumpa buah hati ibu no 2 nih hehe. 


Dalam kepala otak dah list down macam - macam barang nak kena beli ni. Bersedia la baba. Muahaha. 1st pregnancy blur - blur nak beli apa kan.. 2nd ni macam dah ada ilmu sikit.. belajar dari pengalaman katanya.. mana tak perlu kita boleh cut cost.. gituuuu :)



8 comments:

Ayu azmir said...

Tahniah... seronoknya... take care tau

.hasina. said...

rindu nk preggy tp belum masanya lg nk no dua. hee
tgh penat bekejar naurah je ni huhu

Norzi beautilicious house said...

tahniah.. Norzi cadangkan liyana banyakkan membaca tentang ibu hanil. Norzi ada kongsikan maklumat penting ibu hamil di sini http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/search/label/SET%20IBU%20HAMIL%20CERGAS

nZaOdonut said...

Tahniahhh...yana :)

rini.borhan said...

Tahniah..owh 2nd memang rileks sikit wat persediaan..konon dah tau dan boleh recycle hat abg/kakak kan..

@ JEMPUT SERTAI "GIVEAWAY: RINIE BORHAN"

SweetLikeWhat said...

eee dah nampak dah baby comel tu!take care tau!

Hana Soffelia said...

hana pun lmbt buat buku pink yg 2nd ni. haha

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

kite ni anak no-3 pun masih excited nak tunggu baby keluar..tak sabar nak bau baby..(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...