BLOGGERIANS

Friday, April 24, 2015

Secretaries Week 2015 - Afgan

Berbunga - bunga pulak hati lepas tengok Afgan semalam. Haha. Tak sedar diri makyong nih #lupadirikejap haha. Hoi terngiang - ngiang je kat telinga ni lagu BUKAN CINTA BIASA itu. Ahaks. 


"Cintaku bukanlah cinta biasa
Jika kamu yang memiliki...."


Terbuai - buai bila dengar live. Choi. Minggu ni demam dengar lagu ni. Husband geleng kepala. Mende la bini aku ni. Hahaha

#lupadirikejap

Rasanya kalau tak kerja sini tak merasa aku nak jumpa retis haha. Tiap - tiap tahun pun secretaries week kat Menara KL. Subsidiaries kan. Support lor sikit :) Tahun ni weols berpeluang tengok Afgan. Excited. Walaupun takde la minat sangat. Lagu dia ok la. Aku tau lagu sujud tu je haha. 


Pukul 1120am dah terpacak kat lobi. Coaster datang jemput 1130am. Siapa lambat tinggal. Nasib bos half day. Haha. Aku pun turun awal. Gitu. 

Ada pulak orang snap pic candid. Eh letak jela dalam blog. Weh gemuknya lengan haku omg. Baju dari Poplook. Hahaha.



Cukup je orang jom kita gerak. Ada lagi 4 orang naik kereta. 


Mari selfie haha. Bukan semua secretary yang follow ni. Ada yang ganti sebab tak dapat pergi atas alasan tersendiri. 



Jalan jammed pulak. Kalau tak dah jadi kumpulan first yang sampai. Haha. Sampai je menara kl terus p daftar. Kami meja Platinum. Bawah sikit la dari VVIP. Dah daftar dapat door gift. Eh tapi tahun ni tak ada roses sob sob. Tak cukup bajet kot. Macam sebelum - sebelum ni dengan karpet - karpet sekali tabur kelopak bunga ros hewhew. Macam tak menepati tema. Sebab tema TERIMA KASIH CINTA. 








Dengan JenJen. Member merempit dulu :)




Table Platinum. Bawah sikit je dari VVIP. Hewhew. Dah lebar pinggan muka aku hoh

Gambar cantik sikit dari official photographer menara kl






Agak kecewa dengan menu sebab tak berapa sedap. Overall 5/10. Hewhew. Agaknya bayar Afgan mahal kot? Bahaha.






Ini dessert. Tak sedap. Sedap lagi kek batik aku. kahkah



Ini pun kureng la. 5/10




Mushroom Soup pun tak berapa sedap.





Caesar Salad ni patutnya my fav ahaks. Tapi yang ni ehem2 kureng. Biskut kecik2 tu sedap la hahaha

Event start 1230pm. 




Mula - mula sekali kitorang dihiburkan dengan penari Menara KL. Lepas tu ada penyanyi jugak bawa lagu Mewangi dengan apa lagu tah lagi 1 tu... tak kenal pulak siapa yang nyanyi tu ahaks. 


Didie Alias sebagai MC. Lawak betul makcik ni. 





Bos kena naik atas pentas joget lagu "Sakit tu di sini" haha. Baju merah tu bukan bos yer. Weols buli dia hahaha. 


Ada cabutan bertuah jugak. Aku tak pernah la bertuah nya tu. And tak nak pun sebab segan kau naik pentas haha. 



Pukul 130pm rasanya baru Afgan keluar. Terbeliak mata masing- masing. Dengan aku sekali la terbeliak mata. Hahaha. Asyik lalu lalang belakang aku. Hoi kenapa la aku tak tarik beliau ajak bergambar. Hahahaha. Ai iz segan kahkah. 

Enggak paham ya mende tah Afgan cakap. Ibuk ibuk.. tanter tanter. Lol.


Siapa yang table VVIP dapatlah sisi bergambar dengan Afgan ni ha. Ni Secretary Exec kitorang. Hewhew. Jeless!


Sweet nau nau Afgan ni. Comel cute lesung pipit tu ha. Heh. 



Ini jela gambar dengan Afgan. Bahahhaha. Jadilah hahahaha. Gambar lain tak senonoh. Lol.


Balik ofis je boss perli "amboi uols bergambar"

Bahahaha.


8 comments:

SweetLikeWhat said...

berseri ibu mengandung

.hasina. said...

pssss baju poplook yg mana tu kak? comeyyy. hihi..

jelesnya dpt jumpa retis tiap tahun. haha kt sini nan hado

Mimy Hamid said...

tak rebut pic ngan afgan ke hehehehe

Fai Nardir said...

fai pun tahu lagu Afgan ni yang sujud tu je.. hehehe...

Hana Soffelia said...

Untung uolls every year dirai.. hensemkan afgan suka tgk lesung pipit dia. Biar kenan ke baby. Bahah

Hana Soffelia said...

untung uolls dirai every year. suka tgk lesung pipit afgan, biar kenan ke anak. haha

wahida said...

la nampak kemain sedap semua foods tu nok...tak sedap rupanya...

comelnya afghan!

Julia Johari said...

sweet sgt entry ni...afgan hensemmm...untung dpt live cm ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...