BLOGGERIANS

Thursday, May 7, 2015

Hai. Jumpa lagi kita ya?

Kan aku dah kata satu hari aku mesti akan terserempak dengan minah bajet good good sangat tu.  Walaupun pertemuan pertama yang blur blur itu... aku ingat muka dia haha.



Minah ni yang tegur aku makan buah dalam komuter tuh. Sorry sempat capture your pic.  Staff tm rupanya. Mesti exec ni sebab ada beg laptop hihi. Btw, i still makan buah lagi dalam komuter. Nanti bila2 masa kita share la ya. Hahaha


7 comments:

Julia Johari said...

hi dear...woww beg cantik...sekarang beg laptop tak sangka mcm beg biasa je kan...rupanya laptop.

wahida said...

aku baru baca entry yg ko link kan tu..
jap jap aku confuse, mmg tak boleh mkn dlm train ke apa ni? sebab apa tak boleh? mak jemah confuseeeee...

UMIE SUE said...

JGN LA SHARE NGAN DIA.LHIHI

Liyana said...

@wahida
memang x boleh makan dalam train haha. tp daku makan seketul je jambu batu pastu nak simpan dlm beg. blm sempat nak simpan dah kena tegur haha. sabo jela labuu

Puteri Beribiru said...

ini bakal jadi kawan baik akak ni kot someday..ahahaha

Liyana said...

@Puteri Beribiru
omg x sanggup diknon oi haha

SweetLikeWhat said...

hahhahaa..adoiii lawak tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...