BLOGGERIANS

Thursday, May 14, 2015

IG cecomel - SCISSORANDBUTTON

Satu hari salah seorang dari geng gojes blogger mom (cikpuanmimi) buka booth kat ofis. Harusla support walaupun tak pernah jumpa. Hewhew. Dalam hati entah kenal ke tidak aku ni kan. Dah ler jarang menyampuk dalam group. Bahaha. 



Macam mana entah aku boleh termasuk dalam group tu.. padahal kenal kat dalam blog je... baca cerita dorang dari zaman anak dara... persiapan kahwin.. kahwin.. pengalaman pregnant pertama kali.. pengalaman check up... beranak pinak... kerjaya... etc2. Dorang ni ada jugak la buat gathering tapi kat area kl.. dah acaner pulak aku nak join? Aku ni nama je kerja kl tapi stay seremban. Behehe. Payah la kan nak join. 


2nd day mimi bukak booth baru aku p jenguk. Heuheu. Terus tegur makcik tu "mimi?" 

Muka mimi macam confused ke apa entah haha. Dah tetiba aku rasa bersalah pergi tegur buat apa. Kesian mimi macam tak kenal aku. Padahal aku kenal dia hahaha. 

Mimi : eh siapa eh? Tak cam la.. sori yang. 

Sob sob. Sampai hati mu. Haha.

Sebelum tu kemain kecoh mulut dia menjual barang2. Kalau aku yang menjual barang mungkin aku duduk diam2 tunggu orang datang baru tegur hahaha. Memang tak sesuai kerja sales and marketing. Ahaks.  

So aku sempat la grab headband, cekak and gajah comel. Semua nak bagi ke anak buah. Tak kan nak suruh Faiq pakai pulak heh.


Comel2 dan murah2 je. Please la beli korang. Semua handmade tau. 100%. Kreatif betul. Kagum mak. Nasib belum ada anak pompuan lagi. Hehe



Ada lah seketul gambar dengan Mimi ni ha. Kecik comel je orangnya :)














Model kecik dah pakai headband comel itu. Auw comel shayang maklong tu hehe


Okbai. Kejap lagi nak up entri p check up hari tu :B


2 comments:

Mimy Hamid said...

mimi bg free eli kat fayel hehe...tq tokey

syira yaya said...

Comelnyaaa diaaa :) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...