BLOGGERIANS

Monday, May 11, 2015

Mungil magika OR Vslipglow?

Hari tu aku dok heboh pasal lipstick vslipglow kan.... baru la 2 hari pakai.. kisahnya lipstick tu tercicir dalam coaster masa pergi secretaries week dengan Afgan. Bahaha. Terpaksa mak beli baru noks. Hadeh. Punya lah sayang kemain lipstick tu. 


Kata dasar cepat terpengaruh... terus order lipstick lain pulak. Haha. Order mungil magika fasha sandha pulak. Sebab tetiba macam tersuka Fasha. Lol. Suka tengok orangnya macam sederhana and anak2 panggil dia ibu. Eh ada kena mengena ke tak nih tehehe. 


Order dengan dealer kl. Poslaju sehari dah sampai. Review aku lah kan setakat 2 minggu pakai nih... lipstick ni sangat best.. tak berminyak.. warna kekal lama sampai ke petang walaupun kau dah makan macam2. Warna tak melekat kat cawan haha. Macam aku pakai selapis je sebab nanti merah makngah sangat pulak. Sampai ke petang pun still merah lagi.. haa nampak tak penjimatan di situ... tapi kan dari segi kadar kelembapan.. aku rasa vslipglow menang lagi. Dari segi kaler.. mungil magika lagi best. Haa try gabungkan. Hewhew.



Ni aku snap gambar dah petang2 nak balik haha. Masih lagi nampak merah2 khen... aku tak edit gambar ni yer. Ori nampak segala jerawat euww.



Tu bibir Fasha kot. Mungil nya uols





Lipstick ni murah sikit dari vslipglow. Aku beli hari tu RM25 termasuk postage. Okay la kan untuk kualiti begini. Tapi memang best lipstick nih. Recommended! Memang akan repeat beli lagi  :B


2 comments:

.hasina. said...

rajin akak try macam2.. sy lipstik dah habis tu ntah bila2
la nak cari lain. ahakss

Liyana said...

@hasina
dah lipstick je yg tau pakai. alat mekap lain x pandai behehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...