BLOGGERIANS

Friday, June 12, 2015

Settle sudah


Aku tak tahu pulak boleh buat check in flight pakai apps je... download apps mhmobile. Screenshot n whatsapp boss. Pergh senang nya macam ni. Haha. Sebelum ni kena buat web check in kan.... print out... dah tu MAS kena 48 hours before departure. Air Asia seminggu sebelum departure dah boleh check in. 


Aku ni mana la tau sangat.. naik kapal terbang pun tak pernah. Muahahhaa. 





Makanya.. minggu depan merdeka sikit la aku sebab bos takde.. ahaks.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...