BLOGGERIANS

Friday, July 10, 2015

Birthday Faiq hari tuh ;)


Sebelum terlupa mari update pasal birthday Faiq hari tu hewhew ;) takde pun nak sambut beriya2 tapi MIL nak buat makan2 sikit :) kita follow aje heh... kek pun adik ipar sponsor... tq dear :) susah2 aje  


MIL nyanyi la sikit lagu happy birthday kat Faiq masa tengah2 azan Maghrib... sayup2 je pun bunyi azan tu... Faiq angkat jari telunjuk letak kat mulut dia  SHHHHHHH! DIAM. AZAN TU NENEK.... 

Hihihihi tergelak semua orang. Nenek cepat2 tutup mulut oppss hihihi. 

 

Gambar semua ofkos kena censor hihi maklumla dunia blogging ni macam2 boleh jadi hee.


Tersembur2 air liur tiup lilin haha. Happy birthday sayang ibu :) semoga ibu baba diberikan kekuatan untuk besarkan awak yang banyak songeh hehe.



2 comments:

Didie Kamila said...

Happy Birthday Faiq..
Tahun ni hadiah birthday dpt hadiah adik..:)

Hana Soffelia said...

Hana selalu celebrate birthday Naurah among family je. Impiannya besar nak buat party bagai tp bla fkr budak umur 1,2 year mana la ada kawan, mak yg beriya. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...