BLOGGERIANS

Friday, July 10, 2015

Buka puasa di Allson Klana Seremban


Merasa jugak la buka puasa kat hotel tahun ni. Company FIL belanja. Tiap tahun pun kat sini.. tapi ok la sebab makanan overall memang sedap. Tak mengecewakan ;)


Otw pergi tu Faiq dah cakap "Faiq nak makan mi.. nasik... roti.. ayam.. bobor.. semua Faiq nak ibu"


Tapi memang betul pun.. banyak giler dia makan ahaks. Makan buffet ni best pergi ramai2.. kalau berdua je laki bini macam kesian je ahaks. Kang nak mengejar anak lagi behehe. 


Weols sampai awal semalam...dalam 655 camtu kot... family mertua pun tak sampai lagi.. cari meja.. terus p amik makanan sebab Faiq cakap dia lapar hihi. Habis gak la satu senduk nasi dimakan eh.. good job anak ibu hihi. Dah kenyang memang berlari 1 dewan.. hoih nasib adik ipar ramai tukang kejar haha. Ibu iz tak larat wey haha. 



Siap2 nak makan nih. Kemain cakap diri sendiri handsome macam akim -_-  tak boleh usik rambut dia... "dah hensem ni ibu... tak yah usik.. penat cikja (pengasuh) sikat tadi.."

-____________-




Asyik tercabut jela tali kasut tu ..sakit perut ibu dok bongkok2 betulkan tali kasut anak bujang. Hoih gemoknya la aku -_-'


"Faiq sooooka pakngah ni..."  hahah ayat nak membodek pakngah.



"Faiq sayang dikna ni ibu.."  :)


Sampai rumah dalam pukul 10pm. Mandikan kejap budak lengit nih... gosok gigi..  baru boleh tido dengan selesa.. 

"Penatla ibu... tak nak lari2 lagi lah.. Faiq penat ni.. tolong picit belakang Faiq" 

5 minit dah tido hihi :)



1 comment:

Aziey said...

amboi mintak picit belakang .. ahahh comel .. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...