BLOGGERIANS

Friday, July 3, 2015

Faiq is 3


3.7.2012 - 3.7.2015 = 3 tahun dah ha kesayangan ibu ni :) 

Malam tadi sibuk tanya bila adik nak keluar... abang boring ni ibu.. amboi faham ke boring tu apa ahaks. Siap ajak adik main pistol tapi nak masukkan pistol kat pusat ibu hahaha. 

Belum diapers free lagi.. huwarghh malasnya la hai ibu kau ni.. padahal rasa macam anak dah ready dah.. sebab kalau nak kencing dia cakap dulu... siap suruh tukar pampers :)

Nanti lah yer. Ibu tak cukup masa lah nak train awak tu. 


Gambar ni masa kat kampung hari tu.. penat kejar kambing halau masuk kandang.. masuk rumah jap.. mengadu penat... "penatlah abang ni ibu.. rasa nak pengsan.." 


HAHAHA


Balik nanti ibu beli kek. Kita tiup lilin naa... 


4 comments:

CikNaa said...

alolo comei je dah panggil diri sendiri abang..

.hasina. said...

Dah bujang anak ibu tu... happy birthday!

Innanie Ariffin said...

Happy birthday faiq! moga jadi anak soleh ye :)

wahida said...

hepi belated beday sayang...comel la awak ni...
siap penat sangat halau kambing tu ye...haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...