BLOGGERIANS

Thursday, July 30, 2015

Kakak Faiq

Selalu kitorang amik Faiq lepas husband jemput aku dari stesen komuter. Tapi semalam pengasuh whatsapp nak pinjam Faiq nak p beli barang dapur kejap lepas maghrib.. so malam la baru hantar Faiq. Huwargh mak tak sanggup. Cecepat tanya husband kat mana... kalau dekat p jemput Faiq dulu.. nanti lambat pulak jumpa anak :(

630pm husband jemput Faiq. Bawak p 7e dulu baru jemput aku.. beli apa yang dia nak. Dah janji katanya. 7e tu memang selalu pergi la.. staff tu pun dah kenal Faiq haha.

Ni based on apa yang husband cerita lah.

Masuk je 7e.. ada staff perempuan tegur Faiq.. eh berdua je... ibu mana? Kakak nak dapat adik eh....

Husband jawab lah... abang... bukan kakak.

Ingat perempuan... rambut panjang ni...

Faiq pun nyampuk ini Faiq laaa.. Faiq ni lelaki.. ibu tu pompuan... haa baru botol (betul)

Krik krik. Orang ramai dalam 7e tu haha.

Staff tu tanya lagi tak nak gunting rambut ke? Dah panjang ni

Faiq - tak payah la gunting.. botak tak hensem.. nak panjang macam Akim! Sambil tangan tu letak kat mulut macam nak jerit. -_-'

Orang ramai dok pandang2 Faiq. Haha. Anak sape nih ayoyo.

Panjang dah rambutnya.. tapi sayang nak gunting haha. Ibu nye pun -_-'


2 comments:

.hasina. said...

rambut naurah belah depan dah kena potong.
abahnya gunting kontot hihi

Fai Nardir said...

pandaiiii faiq.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...