BLOGGERIANS

Wednesday, July 22, 2015

Kena langgar macam ni eh ibu?


Hari ni 1st day masuk ofis lepas cuti raya. Ofis pun lengang lagi. Bos baru update dia sambung cuti lagi ahaks. Yay! 

Mari upload cerita raya. Dok belek gallery handphone... ternampak lak gambar ni haha. Ada yang layan cerita HidayahMu Ramadhan tak? Aku memang follow cerita tu dari 1st episod sampai last episod - masa malam raya. Sekali la laki bini melayan cerita tu...eh Faiq pun sama... dia paling kecoh.. "semalam kan ibu dah tengok cite ni... ape tengok lagi! "

Eh suka hati la haha.

Ada scene yang Nazir & Hidayah nak balik kampung masa malam raya tu... boleh pulak si Nazir bukak pintu kereta terus bam kena langgar. Menyusup bawah van ke kereta? Tak perasan. Mak aih sadis giler. Bergenang gak mata aku haha. Tergamam kejap. Sebab Hidayah macam terpaku lama kat dalam kereta. Dengan background lagu yang sedih ahaha. 

Tengah elok layan feel.. tak perasan pun Faiq yang kepoh berlari masuk bilik mainan... dia berlari depan tv.... buat demo "ibu macam ni eh dia kena langgar?" Siap letak Olaf bawah kereta kena lenyek. 

Bahahah. Terhenti feeling mak pak kau nak oi. Haha. 

 Nampak nau anak tak kena layan.. mak pak sibuk layan fav movie hahaha. 

Aku geli hati sebab muka Olaf tu kan tengah menyengih hahaha. 

1 comment:

Ann Ishak said...

mintak layanan la tu, makpak tak pedulik ke dia hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...