BLOGGERIANS

Friday, July 3, 2015

Ni je sempat


Sedar2 tengok jam dah 511am. Sefantas kilat bangun. Panaskan lauk kot2 husband nak makan nasi... lebihan berbuka semalam... makan ikan tenggiri asam pedas. 

Husband makan nasi. Aku minum ni jek. Mintak2 tahan la sampai berbuka hehe. 

Sedap pulak campur susu dutch lady tu ha.. pregnant kali ni aku suka nau dutch lady kaler putih. Time Faiq dulu dutch lady kaler pink (strawberry). Haha macam2 mu ni anak oi. 


4 comments:

nadia said...

memang r.. sebab konon nak anak kau putih kan? behehehe

Liyana said...

@nadia
sape xnak anak putih wey... tp klu hitam ke coklat ke anak aku jugakkk.. ttp syg. dah namanya anak

.hasina. said...

Utk puasa tahun ni, pernah sekali lambat bangun & pernah sekali tak bangun lansung ahaha

Innanie Ariffin said...

saya selalu amalkan makan kurma 3 biji dengan susu kak. walaupun nampak so cliche and boleh ke tahan sampai buka puasa, tapi seriousely memang boleh tahan !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...