BLOGGERIANS

Tuesday, July 28, 2015

Open house rumah paklong


Ingatkan biasa2 je macam tahun lepas.. tahun ni luar biasa.. sekali sambut birthday anak tu yang ada belon2 ;) sweet sangat open house kali ni sebab tak ada karaoke.. tapi ada orang tiup seruling. Rasa santai and nyaman je suasana sebab takde hiruk pikuk karaoke tuh hee. Tak tahu charge berapa.. tapi kalau dia charge 200 pun aku rasa berbaloi :)

Dok lama2 sini pun boleh.. ahaks. Tapi disebabkan ada 2 open house malam tu... pukul 10pm dah kena gerak ke open house rumah kedua ;)

Food sangat sedap.. lagi2 mihun and laksa.. lain tak sempat rasa. Perut dah penuh walaupun cuit sikit2 je

Jemputan ramai jugak.. lepas makan terus lepak kat sini borak2 and wefie :)


Dah duduk macam ni punyala payah nak bangun ahaha nasib la makyong memang begitu behehe. 


1 comment:

Hana Soffelia said...

musim raya ni, attend open house adalah best. dpt makn macam2. kikiki dasar kuat makan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...