BLOGGERIANS

Thursday, July 9, 2015

Puding karamel


Semalam excited ape pasal pun tak tahu tetiba nak buat puding karamel. Menggebu2 rasa nak mengukus ni agaga.. macam la pengukus ada kat rumah. Heh. Baby kot nak. Tak pun teruja tengok puding karamel rita rudaini hahaha. Tapi aku tak suka sebenarnya puding nih ahaks. Rasanya laki aku pun bukan suka nih lol. 


Resepi aku ikut blog wawa cuma aku kurangkan separuh bahan2 dia. Sebab aku nak testing je.. bukan nak makan sangat heh. 


Menjadi weh puding iols. Haha. Kelaka lak rasa. 

3 comments:

wahida said...

sudahnya ko makan ke tak puding ni weh...

NurFatihah Che Daud said...

Wah...sangat rajin buat walaupun tak suka...mcm sedap je tgk...terliur gak ni...

Liyana said...

@wahida
eh alamak iols x update rupanya .. kisahnya makan sesudu je bahaha sbb iols mmg xsuka puding karamel ni.. hehehe sendiri buat ke.. org buat ke.. iols x suka.. gituuuu :)

@NurFatihah
kalau memang peminat puding karamel.. suka la kot.. iols x suka rasa dia agagaga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...