BLOGGERIANS

Sunday, July 26, 2015

Raya 2015


Dulu masa zaman anak dara pernah berangan nak pregnant masa raya haha tah pape. Tahun 2015 baru merasa.

Meriah tahun ni sebab turn husband. Hewhew. Seronok walaupun bersempit2 haha. Setahun sekali je pun berkumpul macam ni. Kalau tak.. memang tak bertunggu la rumah wan ni :)


Adik beradik MIL kumpul duit RM20 sebulan rasanya. Apa2 event family pun pakai duit itu. Semua documented supaya tak ada isu kemudian hari :)

Meriah :)


Family makin besar. Tahun depan tambah lagi sorang. Ke 2? Hehehe. Dapat family mertua yang bahagia pun rezeki jugak alhamdulillah :)


Perangai masing2 haha. Faiq tengok gambar ni "ibu, baba duduk atas apa tu?" Ahaks.



Nasib baik semenggah wide shawl tu aku pakai. Ko tak tahu berejam aku dok dalam bilik lilit wide shawl jadi bawal. Menyesal tak hafal tutorial youtube kahkah. Kampung tak ada line telefon.. tak dan google tutorial wide shawl muahaha.


Eh aku baru sebulan 2 tukar new skincare. Macam serasi dengan kulit. Nak beli pm meh haha. Nourain dah tak serasi sejak preggy. Naik menggerutu pulak :(



Dah besar anak dara comel nih. Kira anak dara aku jugak la ni ye tak. Sempat susukan lebih 5 kali rasanya. Tak ingat dah.




Faiq cakap ni muka Ultraman Zero -_-'



Ni raya 2nd kot. Pagi raya. Nak g berjalan raya pastu terus balik rumah mak. Faiq mana entah? Hewhew. 



3 comments:

.hasina. said...

bestnya family meriah je..

cantik lah akak pregnat kali ni. manis gitu :)

CikNaa said...

makyong tetap manis.. slmt hari raya yana!

Khalid Kyle said...

Selamat Hari Raya saya ucapkan buat tuan blog sekeluarga, moga terus sukses & ceria2 selalu :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...