BLOGGERIANS

Monday, July 20, 2015

Selamat hari raya


Baru sempat nak membelek handphone beria haha. Tahun ni turn raya sebelah husband. Saya suka sebab meriah ramai2. Family iols kecik serba sederhana ;)  


Tema tahun ni peach kaler. Main belasah je sebab pergi Jakel pun last minit ahaks. Nasib lah dapat kaler apa kan... baju semua ready made. Tak kuasa mak nak tempah. Niat di hati nak pakai jubah ala2 cutting princess tu.. apakan daya tak ada size... kaler pun tak matching. Baju beli 2 hari sebelum raya.. kurung moden.. nasib tak sangkut kat perut tehehe :B

Tepek gambar ni sebab ni la satu2 nya gambar kami bertiga.. soon berempat pula. Heh. Thanks to adik ipar sebab snap pic ni. Faiq tak pandang kamera pulak. Faiq tak suka pakai songkok. Asyik pakai ketayap jer heh.

Dalam gambar nampak macam ok.. hakikatnya..... Faiq mengamuk lepas salam raya. Boleh pulak tak nak duit raya banyak2.. nak 1 je "Faiq ada dah duit ni" bahaha

Berpeluh2 kepanasan hewhew. Ok lah selamat hari raya buat pembaca setia blog suam2 kuku nih haha. Daaaa... till next entry :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...