BLOGGERIANS

Wednesday, August 12, 2015

30 weeks


Hari ni ada appointment dengan kkia aka minum air gula n amik darah. Aku tak cuak bab amik darah... yang tak boleh blah kena minum air gula. Blerghh... kenapa la kena wajib ada prosedur minum air gula ni? Erm. 

Misi kata dah perisa oren... hmm tapi tekak aku rasa nak muntah pulak perisa oren ni.. tengik sangat bau kordial oren tu... better the plain one kot. Hoh. 





Minggu ni dah masuk 30 minggu. Pejam celik lagi 2 bulan je nak jumpa adik baby. Tak sabar pulak rasa. Persiapan pun dah 95%. Kali ni lebih teliti sebab dah ada pengalaman kan :) kali ini lebih teratur la maksudnya. Baju2 baby pun dah siap basuh.. letak dalam kotak besar nak bawa balik rumah mak berpantang nanti. Tak payah letak gambar la nanti orang kata riak pulak behehe. 



2 comments:

Aziey said...

Semoga semuanya selamat.. =)

Mimi Kyumi said...

Haiii..Singgah Pagi Sini Jenguk2 Rakan Blogger Sambil Follow....Jemput Datang Ke Blog Saya..Hikhik..
http://mimirheem.blogspot.com/
Follow La Sekali..Hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...