BLOGGERIANS

Monday, August 24, 2015

Bukan shiapa shiapa ewah

Aku segan sebenarnya tulis blog ni. Tapi aku teringat pulak vivy yusuf (betul ke eja?) ada sebut "a blog really can take you farrrrr away" hoh grammar macam harem. Lol di situ. Family mertua tau kot aku ada blog bahaha. Tapi rasa macam parkinson pulak kalau tak merapu kat sini kahkah. Dok merapu pun.. dapat jugak la duit. Sape nak bagi ye tak? #kibastudungsikit HEH.


Minggu ni masuk 8 bulan dah.. omg kejap je rasa. Nak kata busy sangat tu idakla.. tah hape yang busy pun tak tahu.. sedar2 dah 8 bulan. Cuak pulak nak masuk labour room lagi.. tapi rasa macam tak sabar dah nak jumpa adik nih... abang Faiq lagi la tak sabar.. hari2 tanya bila adik nak keluar ni.. nak main dengan adik.. tengok la nanti macam mana haghuk ghumah dengan 2 hero ni agaga. 


Abang Faiq kesayangan ibu.. tiap2 hari tanya... "ibu sayang abang tak? Sayang? Tak sayang?"

Sobsob. Sedih pulak aku. Ibu sayang dua2 tau. Ibu janji tak pilih kasih. Ibu janji tak compare anak2 ibu :(

Rasa macam tak ready je lagi nak jadi mak anak 2. Eh? 

Berbalik pada perenggan pertama.. ada benda sebenarnya aku nak share kat sini.. tapi aku dok menunggu bahannya.. baru la rasa kompiden sikit. Heh. Kbai.


1 comment:

.hasina. said...

Apa nya tu kak nk share? Hehee..

Btw, selamat beranak. Auww takutnya tp tak sabar jgk kn. Harap semua selamat Amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...