BLOGGERIANS

Friday, August 28, 2015

Flaming Grill Seremban 2


Ini pun cerita minggu lepas. Buhuhu. Malas benau nak bukak blog. Baru balik jusco time ni.. singgah kedai makan ni first time. Rasa macam baru bukak kot kat area seremban 2 tuh. Haruslah dicuba heh. Orang pun tak berapa ramai sangat. 2- 3 meja je.. tu pun tengah makan. 

Bawak play dough Faiq yang baru beli kat jusco tu sebab heboh nau nak main. Tak sempat2 dah nak main kat rumah. Anak aku giler play dough ko.. hari2 tengok tutorial play dough kat youtube. Tak paham aku.

Dia syok la main. Budak2 sebelah meja kiri kanan dok pandang usha2. Serba salah mak ko ni Faiq oi! Nak jemput budak2 tu main sama2 ke ape ni? Adeh haha.


Sebelum tu dah order dulu siap2. Amik 2 set flaming grill rice. Kang lapo anak bujang iols tu tak makan nasik. Walaupun kurus kering.. tapi dia kuat makan ok. Kalau kena selera dia mau 3 pinggan tambah nasik! 


Interior design ok. Nice.. simple and modern. Ada cermin besar kat belakang tuh untuk efek kedai nampak lagi luas kot? Ke camne entah. Behehe. 


Senarai menu. 



Setengah jam++ weols tunggu.. lebih kot setengah jam.. layanan ok. Cuma lambat. Tak tahu la kenapa? 

Bila dah sampai food... aku dok potong ayam tu... Faiq tiba2 cakap "eee apa tu ibu kat nasik tu? Macam rambut ibu je?" Eh budak ni dah kenapa rambut ibu hahaha. Mentang2 rambut ibu banyak gugur kat lantai rumah haha. 




Sorry Flaming Grill :) tajam mata anak bujang den. Ayam pun bagi aku kurang sedap... 3/10 . Windmill (area city park seremban 2) memang the best choice so far. Steak house dekat2 dengan mydin s2 pun kalah dengan windmill hehehe. 


Sekian review saya. Ampunnn! Larikk.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...